Potentially offensive blonde joke of the day:

What's the similarity between a blonde and a turtle?
Once they're on their back, they're screwed!


Haha!


Together = To Get Her?

Jag såg en film häromdagen, kommer inte ihåg titeln på den dock. Den filmen gav mig en liten tankeställare och nu ville jag veta vad ni tycker;

Nu ska vi se om ni fattar, jag suger på att förklara


En drogmissbrukare till mamma har en 7-årig dotter som blir 'kidnappad' av (som det nu visa sig vara) hennes morbror. Han älskar den här flickan så egentligen vill han bara hennes bästa eftersom han har tröttnat på att hans syster inte kan ta hand om sig själv och inte mindre hennes barn. Han kontaktar en polis, som han känner, och de gör ett avtal. Polismästaren har nyligen gått i en tidig pension så honom skiter man i resten av filmen(det finns en poäng med att jag nämner honom över huvudtaget). En privatdetektiv blir delaktig i dramat och polisen lyckas lura honom och resten av folket att flickan är försvunnen, efter att hon av olyckshändelse, ramlat ner från en klippa. 

-Jag hoppar till slutet nu-

Privatdetektiven hittar flickan hos den fd polismästaren och hans fru. Till deras försvar menar de att de kan ge flickan en framtid och att hon kommer slippa ha det så förjävligt hos mamman som inte ens kan ta hand om henne. 

Jag ska nog inte skriva mer, hehe, man vill ju inte spoila alldeles för mycket..

Nu till frågan; är det rätt av polisen att göra som dem gjorde? 
 


Rajtan tajtan - ett roligt uttryck

Jag vet att jag lovade ett par bilder igår men jag kan inte hitta min kamera! I KNOW IT'S AWFUL! Jag har letat som en galning men jag kan inte hitta den jäkeln. Första gången kameran försvann hittade jag den i Pikachu och ni vet ju hur det slutade. Nu får vi vänta och se om den dyker upp någonstans...tralala. Så det blir inga bilder inom en snar framtid, tyvärr.

Den här veckan hade jag tänkt att pröva på cheerleading. Det är väldigt nytt för mig då jag aldrig prövat på sådant eller någonting inom det området (dans, gymnastik etc.). Sporter jag har gått på är basket. Det höll (imponerande nog) sig längst än alla andra sporter min pappa anmälde mig till. Men cheerleadning kan vara min grej känner jag och planen var ju att komma igång med det den här veckan. But silly me var tvungen att inte enbart tappa bort sig utan också ta fel adress till stället och hamnar tillslut utanför min "coach" villa. Det visade sig att adressen ledde dit alltså. Förutom det så har jag kollat på "Ringaren i Notre Dame" - love it! Sorglig är den, det måste jag medge men rolig att se på ändå. Quasimodo looks scary when he gets mad...

Now I shall continue watching "My sassy girl"

Update: Jag hade ett besöksrekord den 6/3 WIIIEEE 10 besökare!

Grapefrukt

Det här har minst sagt varit en smärtsam vecka. Förkylning, ryggsmärtor och en vacker blåmärke runt mitt arsle(så nu kan jag inte ens sitta ordentligt). Varje gång jag nyser så gör det ont, blääääää. Men det har varit soligt iallafall! *überglad*. Vet inte riktigt varför jag började detta inlägg med en massa gnäll. Det jag egentligen borde göra är att klä på mig och käka frukost. Men nej nej, jag var tvungen att skriva ett inlägg så att jag inte verkar helt frånvarande ifrån bloggvärlden. Ja juste! Jag har ett matteprov idag! *yey* Jag pluggade vilt igår! Men var ändå tvungen att varva ner genom att sätta igång den kretiva hjärnhalvan. Så bilder på vad jag har gjort kommer upp idag, och det blev jävligt snyggt!. Okej, nu måste sätta igång och göra mina morgonrutiner!!!
GRAPEFRUKT ÄR GOTT!


Edit:
Blåmärket fick jag av att jag halkade pretty bad, så tro inget annat!


Precious

Den här filmen kommer jag säkert ha svårt att se på eftersom den ger en sådan "verklighetschock". Av att bara se trailern så förstår man att världen är förjävlig.


I'm totally the cutest vampi-ah

Det här är en remixad låt som jag hitta och som jag tycks ha blivit beroende av:P



Tycker ni ska ta och lyssna på den!x))

Fönsterlucka

I går kväll var jag som sagt på Mary-anns "födelsedag". Vi och några andra kompisar kollade på filmen "Shutter Island". Läskig var den inte, utan som alla andra Thriller/Horror filmer körde man med det vanliga poppa-upp-i-ditt-ansikte-och-få-ett-hjärtattack- tricket. Vilket faktiskt blev ännu läskigare när man satt bredvid en viss person(YOU KNOW WHO YOU ARE!) som inte kunde låta bli att grabba tag om min axel så att man nästan ramlade omkull varje gång en sådan scen kom. Sedan slutade filmen helt oklart (jag är inte förvånad över det) men jag tror mig ha en aning om hur det hela ligger till..
Men kvällen i sig var awesome! Mexican food taste good! 

Låt oss avsluta detta inlägg med ett par bilder från igår kväll!     



MissMagicGirl

Jag måste bara tala om om en awesome tjej som bloggar om magi, det övernaturliga och det okända! Det är faktiskt väldigt intressant och jag tycker ni borde ta och klicka er dit och ta för er innehållet^^ (och så vill jag gärna vinna det där fina priset hon tänker dela ut:)) 

http://missmagicgirl.wordpress.com/

Failure



Kanske är det dags att börja bli lite mer social?

The power of green



Nice vah? Läppstiftet är GRÖNT!=D ser ut som om jag käkar på den, heh. Den finns att köpa i Marocko(mohaha ni kommer aldrig att hitta den här) och när man väl har lagt det på läpparna håller den jätte länge! och inte nog med det så luktar den som bubbelgum!

Apropå läppstift så ska jag fira Marys "födelsedag" idag, det blir middag på Kista och sen ska vi vidare till biosalongen. Jag vet dock inte vilken film vi ska se på men det ska bli kul ändå!!!=D I MUST BUY A GIFT DAMMIT! undrar om hon skulle gilla ett grönt läppstift?..    


Kunskap är makt


Se här! Jag har lånat både "Fahrenheit 451" och "Djurens gård". Har snart läst ut den sistnämnda boken. Det är faktiskt fail att jag inte lyckats läsa ut den ännu, det borde man kunna klara av samma dag man låna den:P har bara kommit till hälften dock. Hittills tycker jag boken är bra men jag kommer nog behöva läsa om den för att verkligen förstå, för det är vissa saker som inte är helt klart för mig.. och så måste jag lägga till att den som nu har sagt att "kunskap är makt" borde få Nobelpriset eller något, för det är sant. Apropå citat så ska ni få en att klura på;
"Den som dör
innan han dör
dör inte
när han dör"


(den störde mig så jävla hårt ett tag innan jag fattade den, ni förstår nog inte riktigt hur hårt men riktigt hårt var det! Förhoppningsvis lyckas ni bättre än vad stackars jag gjorde)

Update: Har läst ut boken Djurens gård och jag måste säga att den var riktigt bra för att vara 95 sidor lång:P Tycker bara att det var irriterande *spoiler varning* att djuren var så korkade att de inte insåg att de blev lurade av grisarna och att man alltid kör samma ursäkt. Som exempelvis när grisarna ändrar "de 7 budorden" utan djurens vetskap och att grisarna sedan säger att det alltid har stått på det viset och att ingenting är ändrat(liksom när det är helt obvious) och att ni bara har "glömt" bort det. GAAH! Me don't like science fiction so much, ärligt talat så måste jag säga att just den genre inte är min grej. Men nu ska jag läsa vidare på "Fahrenheit 451" wish me luck! or something!

Help?

Åh, det var så fruktansvärt! Klockan fem på morgonen vaknades jag av att höra min grannes flickvän/sambo skrika: "neeeeej sluta neeeeej" och jag hörde att hon grät medans han vrålade en massa och troligen slog henne samtidigt=( och sen hörde jag att fönstret öppnades och att han hotar att slänga ut henne igenom den, så då fick jag panik och flög upp ur sängen och öppnade mitt fönster för att se om han kanske pressade henne mot fönsterkarmen eller något. Men sen så blev allting tyst så jag tror nog att han hörde mig och slutade med det han höll på med, eller så lugnade han ner sig. 

Nu kom jag på att det inte är första gången det har varit en massa skrik och gräl mellan dem men då var det bara flickvännen jag hörde och som höll på. Men det verkar ändå som om hon förlåter honom iaf. Hur som helst, snubben som jag antog var en trevlig, cool kille visa sig vara en jävla son of a bitch - om det blir en nästa gång, då banne mig ska han få ångra! 


RSS 2.0