Idol nästa?




O_=

you should have said no, dammit!

The importance of learning English

Hahaha så kul!


Coco - The superhero

Ganska tuff vecka har det varit! Den muntliga delen på tyska provet gick hyffsat - VG+
I like! Och sen har man varit ute på en allmänt jobbig exkursion (stavning?) Varför valde vi den mest sämsta lokalisering av skogsområdet?? VARFÖR?! Men ja, bäst av allt måste vara när hälften av vår grupp blev "sjuka", you got to love them.. 

Anyways, friluftsdagen var rätt cool. Vårt lag vann dock bara 1 av 3 tävlingar men det var nästan tur det, då man annars skulle ha fått köra dragkamp om man gick vidare, haha! Vi äger på kubb! LOL, nu kom jag fan på en sak när jag läste regelboken/anvisningarna till spelet. Jag citerar: " kasta pinnen underifrån ("tjejkast") [..]"  ALLTSÅ VAFAN! Jävla diskrimineringx)

"DAMMIT!" Like Coco always say. You got to love Coco. She's great. 

Jag känner många som just nu har det väldigt chill med pluggandet, då det snart är sommarlov. Så sitter jag här och biter frustrerat på mina tånaglar kl. 1 på natten och försöker göra klart en jävla massa uppgifter!! Hopplöst!  


Fjutt

Fjutt också, vill ändra designen på bloggen. Har velat det länge men jag kan inte rå för att ändra någonting så.. PERFEKT. Jag är dessutom trött, borde sova. Imorgon är det friluftsdag, jippi..
Vill slå bort någons huvud. Åh, nej!! nu kom jag på att jag har en 2 mils vandring ute i skogen framför mig på torsdag!! :'((( Dammit! Sen kommer jag säkerligen ha en massa träningsvärk från morgondagens jävla friluftsdag. Wein, wein and more wein. Vill sova. Så går det om man pluggar ihjäl sig inför ett prov blöhö. Dumma fjutt.


McBrow

Nu har jag snart varit nopp-fri i ett år! Tänk vad härligt! Och det är en sak som är väldigt svårt att stå emot (för mig i alla fall) Fast nu har jag lärt mig att uppskatta dessa mörka, buskiga, aromrika, härliga ögonbryn.  


Dessa (überfula/smala ögonbryn) ögonbryn hade jag innan:



Efter: Gloriösa ögonbryn som snart ska ta världen med STORM!


ARROWCUT!



Did I mention that I like making superheroes? 8D

"Arrowcut" hahahahahahahahah.

PIMP MY VEIL!

Ja, se här, ett exempel på hur man kan ordna till slöjan. Fast enligt mig kan man gå längre än så och börja använda accesoarer (förutom broscher).   

Det här är min första idé:



ETT DIADEM! Det blev banne mig snyggt tycker jag!

 

Detta då? Man får ju fan pimpa loss lite! ;)

Nej, okej jag måste erkänna, det här inlägget var bara en ursäkt för mig att lägga upp en massa ego-bilder, I'm so sorry :'(

Förlåt..



Visst borde jag satsa på ett leende utan själva överläppen? :D <---like this!


Tidskapsel

Jag har länge velat göra en tidskapsel av något slag men har aldrig fått möjligheten. Det är alltid någon hemma så jag kan inte spela in något utan att någon kommer störa. But today I managed finally! Och det var inte lätt! Det jag gjorde var att snacka massa om mitt liv och mina tankar och sånt. Kameran hade lagt av vid hälften, utan att jag hade märkt det, så den blev bara 10 minuter lång. Så jag fick klippa ihop en massa till en acceptabel video. Nu återstår det att bränna videon på någon dvd-skiva och gömma undan den. Femtio år senare ska jag öppna tidskapsel och skratta åt mina omoderna kläder. Så syftet är i princip att göra narr av min outfit, minnas det förgångna och förstå. 

Nu kan jag snart checka av den från listan! 8D

   

I like making superheroes :B


Voulez-vous péter avec moi, ce soir?

Jag har en massa grejer att göra fortfarande, blää. Fast som tur är att jag har ett franska-prov imorgon att längta till! Or not!

Jag kom att tänka på en sak, min "to-do-list". Jag har liksom inte slutfört den ännu, tror inte ens att jag har påbörjat den heller..synd. Jag ska banne mig starta igång och slutföra skiten! Från och med imorgon!


Detta ska bli intressant, mohaha.


Dagens skratt

En konversation mellan mig och mamma:

Mamma - Vad heter den där linjen du går på nu igen? (översatt från arabiska) 
 
Jag - Åh, mamma ofta du inte vet det. *facepalm*

Mamma - Samhällsäktenskap?
 
(Jag garvar ihjäl mig)


Jag - Ja, eller naturvetenskap, fast man vet ju aldrig. 


Nån lärare


RSS 2.0