Summerlov

Sommarlov jao! Äntligen, som jag har längtat! Det är egentligen dags för mig att packa, då jag snart åker till Marocko. Det ska bli så kul! Nu har jag t.o.m sparat en massa Euro, som jag tänker spendera på en massa souvenirer på vägen dit (vi färdas med bilen). Länderna som vi passerar är Danmark, Tyskland, (nu har jag användning av mina tyska färdigheter;)) Frankrike och Spanien. Danmark är ett land som jag direkt inte märker av att vi har åkt förbi men sen kommer vi till Tyskland och jävlar vad kallt det är (åtminstone förra året)! Men toaletterna är underbara. Den liksom rengör sig själv!

Åh, men sen kommer Frankrike! ÅH! MON CHERI! Vädret är alltid perfekt! Inte fööör varmt och inte för kallt. Och när det är fööör varmt finns det åtminstone en svalkande vind till hands! Och alla är så trevliga! Men det är alltid så att vi tappar bort oss i Lyon..

Det jobbigaste resan måste vara Spainen. Man dör nästan. Det är en öken. ÖKEN. Man åker förbi havet och man får en plötslig känsla att bara hoppa ut ur bilen och rulla ner för berget och bara rulla vidare ner till havet. Men sen så är man framme och man träffar släkten och har det kul helt enkelt! :D





   

        GLAD SOMMAR EVERYONE!     


Kommentarer
Postat av: Emelie

OOOH! Handla till mig! 8D



Nej, skämt åsido. Ha det awesome^^ När kommer du hem igen? I will miss you :(

2010-06-12 @ 22:10:19
URL: http://renfrukostmat.blogg.se/
Postat av: Rania

härligt med france :) bojuuur ;d

2010-06-12 @ 23:07:48
URL: http://ranias.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEII va gullig du e e aww.

läs min blogg nu;)haha

allt bra?

2010-06-13 @ 14:35:43
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Sara

Här var det lite bilder iaf ^^ Låter som en awesome semester ^^

2010-06-15 @ 14:20:30
URL: http://awkwardturtle.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?♥

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0